Ndërlidhjet

PRISHTINË


Akuzat për terrorizëm, nxitje të urrejtjes raciale dhe armëmbajtje pa leje, janë ngritur sot nga një prokuror ndërkombëtar në Prishtinë kundër dy shqiptarëve, Bnaser Azemit, 43 vjec dhe Gazmend Beqirit 19.
Të dy ishin arrestuar gjatë verës në dy operacione lindje të Kosovës, zonë e cila kontrollohet nga trupat ushtarake amerikane, në përbërje të KFOR-it.
Të dy të arrestuarit akuzohen si anëtarë të Ushtrisë Kombëtare Shqiptare.
XS
SM
MD
LG