Ndërlidhjet

TIRANË


Qeveria e Shqipërisë ka miratuar një projekt ligj, i cili lejon vazhdimin e programit të carmatimit të civilëve.
Nëse projekt ligji do të miratohet dhe nga parlamenti atëherë zotëruesit e armëve të paligjshme do të mund t’i dorëzojnë ato pa u ndëshkuar ligjërisht. Në shkëmbim personat dhe bashkësitë në fjalë mund të kërkojnë ndihmë nga programi i Kombeve të Bashkuara për të financuar programe të tilla si shkollat apo projekte për zhillimin e bashkësive.
XS
SM
MD
LG