Ndërlidhjet

ISLAMABAD


Ministrat e jashtëm të 6 vendeve fqinj me Afganistanin do të nënshkruajnë një marrveshje, sipas së cilës këto vnede nuk do të ndërhyjnë në punët e brendhshme të Afganistanit.
Ministrat e jashtëm të Pakistanit, Iranit, Kinës, Taxhikistanit, Turkeminstanit dhe Uzbekistanit takohen javën e ardhshme në Kabul për të nënshkruar marrëveshjen në fjalë.
XS
SM
MD
LG