Ndërlidhjet

BRUKSEL


Bashkimi Evropian dhe NATO-ja kanë nënshkruar një marrëveshje bashkëpunimi, e cila i jep mundësinë forcës së veprimit të shpejtë të Bashkimit Evropian të përdorë paisjet ushtarake dhe logjistike të NATO-s gjatë misioneve të saj të ardhshme.
Kjo marrëveshje do të lejojë që forca e BE-së të marrë drejtimin e misioneve paqeruajtësë në Maqedoni dhe më vonë në Bosnjë Hercegovinë.
XS
SM
MD
LG