Ndërlidhjet

VJENË


Qyteti i Vjenës ka vendosur të lejojë banorët e saj, që nuk janë shtetas austriakë apo të ndonjë vendi anëtar të Bashkimit Evropian, të kenë të drejtën e votës për strukturat vendore dhe ka ulur moshën e votës nga 18 në 16.
Kjo do të thotë që listave të votuesve vjenezë do t’u shtohen dhe 150 mijë të huaj apo mbi një e dhjeta e elektoratit.
XS
SM
MD
LG