Ndërlidhjet

PRISHTINË


Trupi i gjyqtarëve ndërkombëtarë u ka shqiptuar dënime disavjeçare Idriz Balaj, Daut Haradinaj, Ahmet Elshani, Bislim Zeka dhe Ramush Ahmetaj, të akuzuar për arrestim ilegal, torturim dhe vdekjen e katër shqiptarëve, nga fundi i qershorit të 1999-tës, para arritjes së paqëruajtësve të NATO-s.
Të pestit, pjestarë të UÇK-së së dikurëshme, kanë mohuar akuzat që u ngarkoheshin, kurse mbrojtja tha se do të ushtrojë ankesë.
XS
SM
MD
LG