Ndërlidhjet

MOSKË


Presidentët e Rusisë dhe Jemenit , gjatë bisedimeve në Moskë thanë se janë të njëmendje se kriza irakiane duhet zgjidhur sipas korrnizës së Kombeve të Bashkuara dhe Këshillit të Sigurimit.
“Diskutuam situatën rreth Irakut, kurse Rusia dhe Jemeni kanë qëndrim të përbashkët për këte çështje-se kriza e tashme duhet të zgjidhet vetëm në bazë të parimeve të Kartës së Kombeve të Bashkuara dhe makanizmave të Këshillit të Sigurimitë, ka thënë Vlladimir Putin.
XS
SM
MD
LG