Ndërlidhjet

KOMBET E BASHKUARA


Në raportin e Kombeve të Bashkuara thuhet se kampet e al Kaidës për trajnim në lindje të Afganistanit janë riaktivizuar së voni dhe vullnetarë të rinjë janë nisur atje.
Në raport thuhet se sulmet terroriste të tetorit në Bali të Indonezisë, konfirmuan shtrirjen e lidhjeve midis al Kaidës dhe grupeve ekstremiste në Azinë jugore.
Duke mos përmedur emëra, raporti thotë se disa shtete nuk bashkëpunojnë plotësisht për ngrirjen e fondeve të organizatave terroriste.
XS
SM
MD
LG