Ndërlidhjet

BEOGRAD


Kryeministri i Serbisë, Zoran Xhinxhiq thotë se gjatë hartimit të Kushtetutës së Sërbisë çështje e hapur do të jetë statusi i Kosovës dhe “si të definohet në kushtetutën e re”.
Ai ka thënë se projekt kushtetuta e Srebisë do të gjendet në parlamentin republikan gjatë kësaj vere.
XS
SM
MD
LG