Ndërlidhjet

KOMBET E BASHKUARA


Këshilli i Sigurimit i OKB-së ka kërkuar nga Jugosllavia që të bashkëpunojë plotësisht me Tribunalin ndërkombëtar për krime lufte në Hagë.
Këshilli ka shpallur një deklaratë në të cilën thotë se Jugosllavia e ka detyrë që të përmbushë kërkesat e Tribunalit për arrestimin e të akuzuarve dhe transferimin e tyre në Gjykatën e Hagës dhe të mbështesë hetimet vijuese të Tribunalit.
XS
SM
MD
LG