Ndërlidhjet

UASHINGTON


Shtëpia e Bardhë thotë se presidenti George Bush është i brengosur lidhur me problemet me deklaratën irakiane për armët e cila është “shansa e fundit” për presidentin irakian Saddam Hussein që të bëjë llogaritjen komplete të programeve të armatimit.
“Ju sigurosj se ky president nuk shtiret. Kur ai tha se Saddam Hussein doemos duhet të çarmatoset ai do që Saddami të çarmatoset për hir të paqës, dhe që Saddam Hussein do të çarmatoset, kjo nuk është blef. Presidenti shpreson se Saddam akoma do ta bëj këte”, ka thënë zëdhënësi Ari Fleicher.
XS
SM
MD
LG