Ndërlidhjet

PRISHTINË


Shqipëria nuk ka aspirata për paternalizëm në Kosovë sepse ajo ka institucionet e saj, dhe bashkësinë ndërkombëtare që e administrojnë, por Tirana dhe Prishtina kanë marrëdhënje partneriteti, ka thënë ministri i Jashtëm i Shqipërisë , Ilir Meta gjatë vizitës në Kosovë.
Në një intervistë për mediat vendore, Ilir Meta ka shfaqur bindjen se partneriteti me Kosovën ndihmon proceset stabilizuese në rajon dhe integrimet rajoinale dhe nuk shkaktonë as izolimin e Shqipërisë dhe as Kosovës.
XS
SM
MD
LG