Ndërlidhjet

SOFJE


Qeveria e Bullgarisë ka vendosur që të fillojë ndërtimin e centralit të dytë bërthamor afër Danubit, pas kompromisit të arritur me Bashkimin Evropian për shuarjen e pjesërishme të centralit bërthamor Kozlov.
Në centralin e ri tek Belane, deri tash janë investuar 1.2 miliardë dollarë dhe do të nevojitet edhe 1 miliardë për kompletimin e saj deri nga viti 2008.
XS
SM
MD
LG