Ndërlidhjet

PRISHTINË


Tirana në marrëdhënjet me Beogradin nuk mundet të mbesë “peng i së kaluarës”, por pavarësisht nga kjo “marrëdhënjet bilaterale të Tiranës dhe Beogradit nuk munden të marrin mbi vete të diskutojnë, e aq më pak të vendosin për statusin e Kosovës”, ka deklaruar ministri i Jashtëm i Shqipërisë, Ilir Meta duke përfunduar vizitën dy-ditëshe Kosovës.
“Çështja e Kosovës nuk është bilaterale, as rajonale, por shumë më e gjërë, çështje ndërkombëtare”, ka thënë ministri i Jashtëm i Shqipërisë.
Ilir Meta ka shfaqur kënaqësinë për rezulatatet e vizitës dhe tha se qëllimi i saj ishte përparimi i marrëdhënieve midis Shqipërisë dhe Kosovës.
XS
SM
MD
LG