Ndërlidhjet

NJU JORK


Këshilli i qytetit të Nju Jorkut ka miratuar ligjin më të rreptë në amerikë për ndezjen e duhanit, me të cilin cigarja ndalohet gati në të gjitha vendet e punës, përfshirë edhe baret, klubet e natës dhe restoranet.
Do të ketë vetëm disa përjashtime ku mundë të tolerohet ndezja e cigares, dhe këto kafenetë e hapura, baret egzistuese të cigares, dhe klubet private.
Zyrtarët e Nju Jorkut, qytetit më të dendur të amerikës, thanë se masa ka për qëllim të mbrojë punonjësit nga tymi i dëmshëm i duhanit derisa ndodhen në vendin e punës.
XS
SM
MD
LG