Ndërlidhjet

SARAJEVË


Presidenca tri palëshe e Bosnjë-Hercegovinës, ka zgjedhur deputetin boshnjak, Adnan Terzic, për postin e kryeministrit federal. Për t’u emëruar në këtë post Terzic duhet të marrë dhe miratimin e parlamentit.
Terzic është nënkryetar i partisë boshnjake të Veprimit Demokratik.
XS
SM
MD
LG