Ndërlidhjet

NJU JORK


Sekretari amerikan i Shtetit Kolin Pauell, ka thënë se deklarata e armëve e Irakut, dorëzuar Këshillit të Sigurimit, paraqet shkelje të rezolutave të Kombeve të Bashkuara.
“Është e dukshme se vazhdimësia e boshllëqeve dhe mungesave sistematike në deklaratën e Irakut nuk është aksident, rrjedhojë e gabimeve të botimit apo e natyrës teknike. Aty ka mospërfshirje të materialeve, të cilat sipas pikëpamjes sonë paraqesin një tjetër shkelje”, tha Pauell.
XS
SM
MD
LG