Ndërlidhjet

BAGDAT


Komentet e Shteteve të Bashkuara lidhur me deklaratën e armëve të Irakut janë të tepruara, është shprehur gjeneral Husam Mohamed, zyrtar i lartë iraken.
Sipas Mohamed Agjencia Ndërkombëtare e Energjisë Atomike dhe inspektorët e kontrollit të armëve të Kombeve të Bashkuara janë organizatat, të cilat duhet të analizojnë dhe vlerësojnë dokumentin.
XS
SM
MD
LG