Ndërlidhjet

HAGË


Kryeprokurtorja e Gjykatës së Hagës, Carla Del Ponte, ka kërkuar sërish nga autoritetet jugosllave të dorëzojnë pranë kësaj gjykate presidentin aktual të Serbisë, Milan Milutinovic, mandati i të cilit përfundon më 5 janar.
Duke folur gjatë një konference për shtyp Del Ponte ka nënvizuar:
“Ministri i jashtëm jugosllav dhe njëherësh president i Këshillit

Kombëtar të bashkëpunimit me Gjykatën e Hagës, zoti Svilanovic,jo më larg se dje nuk ka pranuar të flasë me mua lidhur me cështjen e bashkëpunimit me Gjykatën”, tha Del Ponte.
XS
SM
MD
LG