Ndërlidhjet

VATIKAN


Papa Gjon Pali i Dytë ka nënshkruar sot dy dekrete, që autorizojnë lumturimin e Nënë Terezës. Përmes tyre njihen “virtytet heroike” të nënë Terezës dhe pranohet si mrekulli shërimi në vitin 1998, pas lutjeve para fotografisë së Nënë Terezës, të një gruaje të re indiane, e cila vuante nga kanceri.
XS
SM
MD
LG