Ndërlidhjet

BRUKSEL


Kolumbia, Rusia dhe Pakistani janë cilësuar si vendet më të rrezikshme në botë për gazetarët nga Federata Ndërkombëtare e gazetarëve, me qendër në Bruksel.
Gjatë këtij viti 67 gazetarë, fotografë apo kameramnë janë vrarë duke kryer detyrën.
Megjithatë kjo shifër është më e ulët se ajo e vitit të kaluar, ku 100 gazetarë humbën jetën si pasojë e profesionit të tyre.
XS
SM
MD
LG