Ndërlidhjet

PRISHTINË


Presidenti i Kosovës, Ibrahim Rugova është angazhuar për bashkëpunimin e rinisë shqiptare “nga të gjitha rajonet në të cilat jetojnë”, duke thënë se kjo do të jetë hapi i parë në drejtim të bashkimit të rinisë shqiptare.
Rugova ka folur në hapje të konferencës dy ditëshe në Prishtinë oraganizuar nga forumi i rinor i LDK-së në temmën “Të rinjtë-një shansë më shumë për integrim”.
Në tubim marrin pjesë të rinj nga të gjitha rajonet ku jetojnë shqiptarët-nga Kosova, Shqipëria, Maqedonia, Mali i Zi, dhe nga lugina e Preshevës në jug të Serbisë.
XS
SM
MD
LG