Ndërlidhjet

GRAÇANICË


Këshilli Kombëtar Serb për Kosovën kërkon nga Këshilli i Sigurimit i OKB-së dhe NATO që urgjentisht të hartojnë plan sigurie për bashkësinë serbe në Kosovë.
Nga mbledhja në Graçanicë, Këshilli thotë se situata e sigurisë për serbët në Kosovë është e vështirë dhe kërkon nga kryeadministratori Steiner që menjëherë të fillojë decentralizimin e pushtetit në të gjitha nivelet.
Ky Këshill kërkon që selia e tij të jetë në Kosovë, “sepse nga Dedinja”, siç thotë, “nuk mundë të zgjidhet situata komplekese si ajo në Kosovë”.
XS
SM
MD
LG