Ndërlidhjet

SHKUP


Ministrat e Mbrojtjes së Maqedonisë dhe Shqipërisë, Vlado Buckovski dhe Pandeli Majko janë dakorduar sot që të bashkëpunojnë në kontrollimin e vijës së përbashkët kufitare.
Ndërkohë, ministri Buckovski ka hedhur poshtë spekulimet për ndonjë ofenzivë pranverore nga grupe të armataosura.
Ministri ka thënë se “njoftimet e tubuara nga shkëmbimi i informatave me trupat e NATO-s dhe UNMIK-un nuk tregojnë shenja që ndonjë ofenzivë pranverore të jetë në përgatitje e sipër”.
XS
SM
MD
LG