Ndërlidhjet

TEHERAN


Ambasadori zviceran në Iran, Tim Guldimann, vendi i të cilin përfaqëson interesat e Shteteve të Bashkuara në Teheran, mbrëmë vonë mori një protestë të ashpër të autoriteteve kundër arrestimeve dhe ndalimeve policore të iranianëve që jetojnë në Shtetet e Bashkuara. Ambasadori zviceran ka premtuar se këtë protestë do t’ia transmetoj qeverisë së Shteteve të Bashkuara, e cila nuk ka marrëdhënie diplomatike me Iranin për më tepër se dy dekada.
XS
SM
MD
LG