Ndërlidhjet

PRISHTINË


Pjesëmarrësit e Konferencës dy ditëshe të rinisë shqiptare u kanë bërë thirrje faktorëve ndërkombëtarë-Shteteve të Bashkuara, Bashkimit Evropian dhe Kombeve të Bashkuara që formalisht të njohin pavarësinë e Kosovës.
Në rezolutën që miratuan në fundë të konferenës, të rinjtë nga të gjitha rajonet ku jetojnë shqiptarët vlerësojnë se kjo është zgjidhja e vetme me të cilën do të sigurohej stabiliteti i Kosovës dhe mundësi më të mëdha për integim në Evropë.
XS
SM
MD
LG