Ndërlidhjet

JAGODINË


Ministri i Drejtësisë i Serbisë, Vladan Batiq thotë se definimi i statusit të Kosovës do të jetë “pika më e ndërlikuar” në kushtetutën e ardhëshme të Serbisë, por se nuk do të ndikojë në mënyrë “drastike dhe dramatike” në hartimin e saj.
Në një intervistë për televizionin “Palma plus”, Batiq ka thënë se “Komisioni kushtetues duhet të arrijë koncenzus për ate çështje, sepse është e qartë se definimi i përherëshëm i statusit të Kosovës nuk varet ekskluzivisht prej vullnetit tonë”, ka vlerësuar ministri Batiq.
XS
SM
MD
LG