Ndërlidhjet

ZVEÇAN


Ministri i Jashtëm jugosllav, Goran Svilanoviq ka vlerësuar se “përgjegjësia për mbarë Ballkanin, pra edhe për Kosovën, në esencë gjithnjë e më shumë po kalon tek Bashkimi Evropian nga gjithë faktorët tjerë të angazhuar dhe eksponuar më shumë deri tash”.
Në intervistën për një stacion televiziv të Zveçanit, Svilanoviq nuk ka përmendur faktorët në fjalë, por ka thënë se nuk është i sigurtë nëse opionioni është i vetëdijshëm se “qendra e vërtetë e vendosjes është Brukseli”.
XS
SM
MD
LG