Ndërlidhjet

BAGDAD


Iraku nuk ka kundër nëse CIA dërgon agjentë të sajë që tu tregojnë inspektorëve të armatimit të OKB-së lokacionet ku Shetet e Bashkuara dyshojnë se zhvillohen armë për zhdukje në masë, ka thënë këshilltari i presidentit irakian, Amir al Saadi.
Ai tha në Bagdad se Iraku nuk ka më dokumente për ti paraqitur Kombeve të Bashkuara që të mbështesë pohimet e tij se nuk posedonë armë për zhdukje në masë.
Bagdadi është i gatshëm t,i përgjigjet çfarëdo pyetje të shtruar nga Uashingtoni dhe Londra që thanë se deklarata irakiane nuk përmbushte kërkesat e rezolutës së Këshillit të Sigurimit për çarmatosjen e tij, tha Saadi.
XS
SM
MD
LG