Ndërlidhjet

PRISHTINË


Shkalla e papunësisë në Kosovë, sipas të dhënave zyrtre arrin 46 përqindë, por mundë të jetë edhe 70 përqind, tha ministri i ekonomisë dhe financave, Ali Sadrija në Kuvendin e Kosovës me rastin e paraqitjes së arësyetimit për buxhetin e ri, që duhet të jetë 489 milion euro, sipas propozimit.
XS
SM
MD
LG