Ndërlidhjet

PRISHTINË


Kosova do të plotësojë nga të ardhurat e saj 95 përqindë të buxhetit për vitin 2003 prej 489 milion euro dhe vetëm 5 përqind do të sigurohen nga donacione.
Kjo u tha në Kuvendin e Kosovës, ku u debatua për buxhetin e vitit të ardhëshëm, të propozuar nga UNMIK-u.
XS
SM
MD
LG