Ndërlidhjet

BEOGRAD


Zyrtarët e Institutit Ekonomik të Beogrdait vlerësojnë se 2003 do të jetë viti më i vështirë për zbatimin e reformave në Serbi, për shkak të rrethanave të brendëshme politike dhe situatës së pavolitëshme në tregun botëror.
XS
SM
MD
LG