Ndërlidhjet

SHKUP


Është i domosdoshëm zbatimi i plotë dhe i shpejtë i Marëveshjes së Ohrit, që do t,i kontribuonte forcimit të stabilitetit në Maqedonji dhe afrimin e sajë Bashkimit Evropian dhe NATO-s, konkluduan në takimin tek presidenti Boris Trajkovski tre nësnshkrues të Ujdisë.
Në takim nuk ishte përfaqësuesi i VMRO-së, nënshkruesi i katërt, por merrnin pjesë ambasadori i Shteteve të Bashkuara në Maqedoni dhe i dërguari special i Bashkimit Evropian.
Pjesëmarrësit janë dakorduar që të takohen sërish gjatë janarit dhe kanë shfaqur keqardhje që VMRO nuk mori pjesë.
XS
SM
MD
LG