Ndërlidhjet

BAGDAD


Inspketorët e Kombeve të Bashkuara për armatimin deri tash nuk kanë gjetur prova për të mbështetur pretendimet britanike dhe amerikane se Iraku ka armë për zhdukje në masë, ka thënë gjenerali Hossam Amin, oficer irakian për ndërlidhje me inspektorët.
Iraku vazhdimisht ka mohuar të posedojë apo zhvillojë çafrëdo armësh të ndaluara me rezolutat e Kombeve të Bashkuara.
XS
SM
MD
LG