Ndërlidhjet

BAGDAD


Inspketorët e Kombeve të Bashkuara për armatimin kanë kontrolluar edhe disa lokacione në Irak, duke gjurmuar për armë për zhdukje në masë.
Inspektorët filluan punën para një muaji dhe pas një muaji duhet ti paraqesin raportin final Këlshillit të Sigurimit për gjetjet e tyre.
XS
SM
MD
LG