Ndërlidhjet

ÇARLSTON/VIRGJINIA PERËNDIMORE


Amerikani 55 vjeçar, Andrew Whittaker është fituesi i shumës më të madhe të lotarisë në botë prej 315 milionë dollarësh nga një tiket e vetme, por do të marrë 170 milion, pas heqjes së tatimeve.
Ai ka falënderuar zotin për numrat që zgjodhi dhe ka thënë se 17 milionë dollarë do ti dhurojë kishës së tij.
“Gjëja e parë që do të bëjë është t,i dhuroj kishës 10 përqind, e pastaj do të kujdesem për familjen time dhe do të zgjerojë biznesin”, ka thënë fituesi nga Virgjinia.
XS
SM
MD
LG