Ndërlidhjet

NAJROBI


Qytetarët e Kenisë dolën në zgjedhjet presidenciale dhe parlamentare, pasi Daniel Arap Moi është i detyruar me kushtetutë të largohet nga posti i presidentit pas 24 vitesh pushteti.
“E plotësova kohën time dhe i dëshirojë suksese atij që do të vijë në këte post pas meje. Dhe shpresoj se njerëzit do të respektojnë verdiktin e popullit”, ka deklaruar presidenti i deritashëm i Kenisë.
XS
SM
MD
LG