Ndërlidhjet

BEOGRAD


Serbët e Kosovës dhe autoritetet e Beogradit nga fundi i janarit do të shpallin strategjinë e përbashkët për ndërlidhjen e bashkësisë serbe në Kosovë, ka paralajmëruar zëvendës kryeministri serb Nebojsha Çoviq.
Ai ka thënë se kërkesat për zgjidhje të përshpejtuar të statusit të Kosovës janë “politikanizëm klasik” , duke iu referuar kryeministrit Xhinxhiq, i cili tha dje se statusi i saj duhej zgjidhur shpejtë sepse në çështjen e Kosovës koha punonte kundër Serbisë.
XS
SM
MD
LG