Ndërlidhjet

TETOVË


Lideri i Partisë Demokratike Shqiptare në opozitë, Arbër Xhaferri thotë se kriza e re politike në Maqedoni, siç ka vlerësuar është pasojë e mungesës së vizionit se si të tejkalohet situata aktuale e pasigurisë ndëretnike, sociale dhe ekonomike.
Në një takim me gazetarët në Tetovë, Arbër Xhaferri ka thënë se partia e tij “nuk do t,a thellojë krizën politike, por do të japë kontribut për zbutjen e sajë”.
Ai tha se i takon qeverisë të realizojë dhe zbatojë Marrëveshjen e Ohrit.
XS
SM
MD
LG