Ndërlidhjet

HOLIVUD/FLORIDË


Kompania Klonaid, e ndërlidhur me një sektë që beson se jashtatokësorët krijuan sojin njeri, kumtoi se ka bërë klonimin e parë të njeriut, foshnjës 3.2 kilogramë të rëndë e lindur të enjten, e cila ndjehet mirë.
“Kamë kënaqësinë tepër të madhe të kumtojë se u lindë fëmija e parë e klonuar”, tha drejtoresha e kompanisë, Brigitte Boisselier në konferencë për shtypin në Holivud, por nuk tregoi as foshnjen as vendin ku u lind.
Nëse është e vërtetë, foshnja do të jetë duplikat i nënës së sajë, amerikanes 31 vjeçare, e cila kishte dhënë ADN-në, por disa shkencëtarë janë skeptikë dhe duan të shohin faktet.
XS
SM
MD
LG