Ndërlidhjet

Rusia kërcënon me forcë rreth Kosovës


Rusia mund të përdorë forcën nëse NATO-ja ose Bashkimi Evropian sfidon Kombet e Bashkuara rreth Kosovës, deklaroi i dërguari rus në NATO.

"Nëse BE-ja punon jashtë qëndrimit të përbashkët, apo nëse NATO-ja thyen mandatin e vet në Kosovë, këto organizata do jenë në konflikt me Kombet e Bashkuara", tha Dimitri Rogozin nga Brukseli.

"Ne gjithashtu do të na duhet të veprojmë në mënyrë që rregulli të respektohet do përdorim dhe forcën e armatosur", tha Rogozin.
XS
SM
MD
LG