Ndërlidhjet

Burns: Rusia ndjek politikë cinike


"Mendoj se Rusia po ndjek një politikë cinike ndaj Kosovës", tha nënsekretari amerikan i shtetit, Nicolas Burns.

"Ata nuk janë në Kosovë dhe nuk po bëjnë asgjë që të ndihmojnë kosovarët. Pra, këto lloj pengesash nga anash nuk janë të dobishme", tha Burns.
XS
SM
MD
LG