Ndërlidhjet

Ahern: Njohja s'është armiqësi ndaj Serbisë


Kryeministri i Irlandës Berti Ahern e ka theksuar dëshirën e BE-së për t'i thelluar marrëdhënet e saj me Serbinë dhe të përshpejtojë rrugën e vendit drejt anëtarësimit në Bashkimin Evropian.

"Njohja e Kosovës nuk është shprehje e armiqësisë kundër Serbisë", tha Ahern në mbledhjen e OSBE-së.

Ahern ka theksuar se situata në Kosovë ishte e paqëndrueshme, dhe ndryshimi ishte i pashmangshëm.
XS
SM
MD
LG