Ndërlidhjet

Hungaria në prag të njohjes së Kosovës


Hungaria po përgatitet ta njohë pavarësinë e Kosovës ka deklaruar kryeministri Ferenc Gyurcsany.

Ai nuk ka saktësuar ditën pasi ka marrë në konsideratë reagimet e disa zyrtarëve për pasojat në marrëdhëniet me Serbinë.

"Hungaria ka nisur rrugën e njohjes së Kosovës dhe do të arrijë në fundit e saj në një të ardhme të afërt" ka deklaruar kryeministri Gyrcsany.
XS
SM
MD
LG