Ndërlidhjet

Kartner: EULEX të ngrejë përgjegjësinë


Misioni i BE-së në Kosovë duhet që në masë më të madhe sesa UNMIK-u, të ngrejë përgjegjësinë, kanë vlerësuar tri organizatat ndërkombëtare, Amnesty International, Human Rights Watch dhe Komiteti i Helsinkit.

"Nëse Bashkimi Evropian dëshiron të ndihmojë në mbrojtjen e të drejtave të njeriut dhe sundimin e ligjit në Kosovë, atëherë duhet të jetë shembull udhëheqës në këto fusha", ka thënë drejtoresha për Evropë e organizatës Human Rights Watch, Holi Kartner.
XS
SM
MD
LG