Ndërlidhjet

Kai Eide: Qeveria afgane të marrë më tepër përgjegjësi


I dërguari i Kombeve të Bashkuara në Afganistan, Kai Eide i ka bërë ftesë qeverisë së Afganistanit që të marrë më tepër përgjegjësi në stabilizimin e këtij vendi. Diplomati norvegjez, Kai Aide i tha Këshillit të Sigurimit të Kombeve të Bashkuara se veprimtarët civilë dhe ushtarakë poashtu duhet më mirë ta mbështesin qeverinë e presidentit Hamid Karzai.
XS
SM
MD
LG