Ndërlidhjet

Tadiq: Zgjedhjet nuk kanë të bëjnë me Kosovën


Presidenti i Serbisë, Boris Tadiq, ka deklaruar se zgjedhjet e ardhshme nuk janë deklarim për Kosovën, sepse Kosova dhe Bashkimi Evropian, siç ka thënë ai, janë dy pjesë të një tërësie dhe të pa ndashme.

Në intervistën dhënë gazetës "Danas", Boris Tadiq, ka pohuar se insistimi sipas të cilit zgjedhjet janë deklarim për Kosovën është tezë artificiale që vjen nga Partia Demokratike e Serbisë së Vojislav Koshtunicës.
XS
SM
MD
LG