Ndërlidhjet

Serbët në BH kërkojnë shkëputje


Rreth 2000 serbë të Bosnjës kanë protestuar kundër pavarësisë së Kosovës dhe kanë kërkuar shkëputjen e Republikës Serbe nga Bosnje-Hercegovina.

Nacionalistët serbë në Bosnjë po heqin paralele mes Kosovës dhe minishtetit të tyre duke kërkuar shkëputje.
XS
SM
MD
LG