Ndërlidhjet

Kroacia vendos regjim të vizave për kosovarët


Qeveria kroate ka vendosur regjimin e vizave për shtetasit e Kosovës, ndërsa masat e reja do të hyjnë në fuqi prej 1 majit.

Qeveria kroate tha se vendimi është marrë për shkak se prej shpalljes së pavarësisë, Qeveria e Kosovës ende nuk i ka miratuar rregullat themelore, të cilat rregullojnë shtetësinë dhe pasaportat.
XS
SM
MD
LG