Ndërlidhjet

Abbas e Olmert takohen në Jerusalem


Presidenti palestinez, Mahmud Abbas takohet gjatë ditës me kryeministrin e Izraelit Ehud Olmert.

Takimi do fokusohet në arritjet e secilës palë lidhur me detyrimet ndaj paqes.

Sipas plani të mbështetur nga Shtetet e Bashkuara Izraeli duhet të prishë vendbanimet e paligjshme hebreje dhe të lehtësojë lëvizjen për palestinezët.

Olmert dhe Abbas zhvillojnë takime të rregullta rreth këtyre problemeve.

XS
SM
MD
LG